Succesvolle bilaterale bijeenkomst innovatiebeleid met Japan

Rob Stroeks, Holland Innovation Network Tokyo (Innovatie Attaché Netwerk Tokio).
17 juli 2019

IA Tokio en EZK organiseerden op 3 juli de 7e Joint Committee on Science and Technology, een bilaterale bijeenkomst over het innovatiebeleid tussen Nederland en Japan. Michiel Sweers (plv. DG I&K EZK) en H.E. Mr. Takeshi Nakane, de Japanse Ambassadeur voor Science and Technology zaten de bijeenkomst in Den Haag voor. Aanwezigen waren o.a. EZK, OCW, RVO,  IA-Tokio, NWO, TNO, TU Delft, Twente UT en de Japanse tegenhangers. De hoofdthema’s waren nanotechnologie, quantumtechnologie, waterstof&energie, samenwerking kennisinstituten en 5G Satelliet.  De bijeenkomst maakte zichtbaar hoe goed de samenwerking is en Japan een sterke kennispartner. Special gasten waren aankomend ambassadeur in Japan, Peter van Vliet en aankomend Innovatieraad, Eric van Kooij.

Voor delegaties van beide kanten en programma zie:
Delegates and program of 7th Japan-Netherlands Joint Committee

Het Japanse Ministerie van Buitenlandse Zaken publiceerde een kort bericht op hun website over de bijeenkomst.

1. 7th NL-JP JC 2. 7th NL-JP JC 3. 7th NL-JP JC


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this pagePin on Pinterest
This entry was posted in Innovation in general, Netherlands Innovation Network Tokyo Activities and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.