Oproep: deelname aan de digitale Innovatie Parade op TeamNL Expo Tokyo 1 juni 2021

Posted by Mara Tromp, IA Tokyo

For English, scroll down.

Interesse in contacten leggen in de Japanse markt?

Dit jaar worden de Olympische en Paralympische Spelen in Tokio gehouden als nooit tevoren. In de aanloop organiseren RVO en het Ministerie van Buitenlandse zaken samen met Papendal, NOC-NSF en de Ambassade in Tokio een Digitale Expo met veel activiteiten rondom de Olympische en de Paralympische Spelen. Veel activiteiten zullen plaatsvinden via een digitaal platform in online paviljoens. Eén van de activiteiten zal een digitale Innovatie Parade worden, waar producten, processen en diensten worden getoond die tot stand zijn gekomen in een samenwerking tussen Nederland en Japan.

Deze ‘parade’ zal een verhaal zijn in de vorm van een virtueel pop-up boek, waarbij de samenwerking tussen Japan en Nederland wordt toegelicht aan de hand van innovatieve voorbeelden. De thema’s zijn onder andere High-tech, Nexus (water, voedsel, omgeving), Vitaliteit en Cultuur. Uw innovatie kan hier onderdeel van worden!

Heeft u in samenwerking met een Japanse partner een product, proces of dienst ontwikkeld die u graag ten toon wilt stellen? Registreer uzelf z.s.m via deze link. Wij nemen dan contact met u op!

 

Attention: accepting participants for the Innovation Parade hosted by the TeamNL Expo Tokyo 1st of June 2021


Interested in exploring the Japanese market?

This year the Olympic and Paralympic Games are hosted in Tokyo in a way we’ve never experienced before. To celebrate this event, the Netherlands will host an online platform, the Digital Expo with many activities surrounding the Ga. The Digital Expo is hosted in collaboration with RVO, the Ministry of Foreign Affairs, NOC-NSF, Papendal and the Dutch Embassy in Tokyo. Many activities will take place in the digital pavilions, and part of this Digital Expo is the Innovation Parade that showcases innovative products, processes and services born from collaborations between Japan and the Netherlands.

This ‘parade’ is a story told through a virtual pop-up book, which elaborates on the fruitful collaborations between Japan and Netherlands using innovations as examples. The themes for these collaborations include High-tech, Nexus (water, food, environment), Vitality and Culture. Your innovation can be part of this story!

Have you collaborated with a Japanese partner and developed a service, product or process? Register now through this link. We will contact you!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this pagePin on Pinterest
This entry was posted in Agro, Food and Nutrition, Chemistry, Creative Industry, Education, Energy, Hightech Systems and Materials, Innovation in general, Innovation Parade, Netherlands Innovation Network Tokyo Activities. Bookmark the permalink.