Update: Nederlandse Paviljoen op Waterstofbeurs in Tokio, 26-28 februari 2020

Rob Stroeks, Holland Innovation Network Tokyo (Innovatie Attaché Netwerk Tokio).
18 november 2019

FME, New Energy Coalition, RVO, de Ambassade in Tokio en Hastex International organiseren op basis van samenwerking een stand op de 16de Hydrogen & Fuel Cell Expo die 26-28 februari 2020 gehouden wordt in Tokio.

Aanmelding

Indien u aan dit Paviljoen wil deelnemen, kunt u zich aanmelden via deze link.

16de Hydrogen & Fuel Cell Expo 2020

De expo is een van de belangrijkste en grootste vakbeurzen op dit gebied. Meer dan 70.000 internationale professionals over de hele waterstof-waardeketen vinden elkaar en doen zaken op het gebied van regelgeving & veiligheid, productie, transport, opslag en gebruik van waterstof in mobiliteit, gebouwde omgeving, industrie en energiesector.

Het Nederlandse Paviljoen zal expertise van Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen presenteren, door middel van het organiseren van presentaties, seminars en netwerkmomenten, onder andere in samenwerking met de Japanse overheid. Daarnaast krijgen de deelnemers de mogelijkheid om mee te doen met een eendaags side program in Tokio op 25 februari inclusief een netwerkreceptie op de ambassade.

Dit initiatief bouwt voort op eerdere activiteiten, zoals de waterstof innovatiemissie naar Japan van 23-28 september 2019. Op 25 september ondertekenden de Nederlandse en Japanse overheid een samenwerkingsintentie inzake waterstof. Met de stand anticiperen we ook op vervolgacties en –missies naar Japan, in de komende jaren! De beurs is onderdeel van een cluster van Expo’s op gebied van duurzame energie (H2/FC, wind, PV, biomassa, batterijen enz.).

Hydrogen and FC Expo 2019
Impressie van de Hydrogen and Fuel Cell Expo van begin 2019

Kosten

Door gezamenlijke deelname aan deze top beurs kunnen de kosten/deelnemer worden beperkt. Voor het MKB vragen wij subsidie aan. Zij kunnen voor 900 euro per deelnemer deelnemen. De bijdrage voor andere organisaties is afhankelijk van het aantal deelnemers maar zal liggen tussen 2.500 en 3.500 euro. De bijdrage wordt gebruikt voor huur locatie & bouw van de stand, het maken van een catalogus, en het organiseren van evenementen. Niet inclusief zijn reis- en verblijfkosten en individuele promotie materialen, deze zijn voor rekening van de deelnemers zelf.

Contactpersonen voor meer informatie

Judith van Akkeren – judith.van.akkeren@fme.nl – FME
Patrick Cnubben – p.cnubben@newenergycoalition.org – New Energy Coalition
Wouter Veenhoven – wolter@hastexinternational.com – Hastex International
Yasin Ince – yasin@hollandinnovation.jp – Nederlandse ambassade in Tokio
Rob Stroeks – rob@hollandinnovation.jp – Nederlandse ambassade in Tokio


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this pagePin on Pinterest
This entry was posted in Energy and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.